ПРОДАВАНЕТО Е НАЙ-ВАЖНАТА ДЕЙНОСТ В СВЕТА!

Начало
За автора
За преводача
Визия
Другите за книгата
Предговор
Разгледай
Контакт

fenton


oder

За автора

Джон Фентън е вероятно най-популярният бизнес гуру на Великобритания.

Опитът му в продажбите, управление на продажбите и управленски опит на висше ниво е натрупан в индустрии като хидравликата, подемно-транспортната техника, машиностроенето, производството на мебели, пластмасовите заготовки, системите за обработка на документи, книгоиздаването, професионалните услуги и управлението на имоти. Обучавал е търговци и мениджъри по целия свят в стотици други бизнес сектори.

Джон Фентън е човекът, обявил 1983 г. за Година на продаването.
В същата тази година, благодарение на 25 масови публични демонстрации на тема продажби и на Националната конференция по продажби в „Роял Албърт Хол“ той помага на 47 000 британски продавачи да открият техния собствен професионален път в тогавашната „голяма рецесия“.

Пет от най-продаваните му книги са коментирани от Негово кралско височество принц Филип, херцог на Единбург чрез неговата визия за професията на продавача. През 1989 г. Джон Фентън продава бизнеса си за почти десет милиона паунда и си взима двугодишен отпуск, по време на който защитава докторска степен по приложна психология, магистърска степен по бизнес администрация и бакалавърска по маркетинг, след което основава „Джон Фентън Стратеджемс“ АД.
Той е убеден, че онова, което прави най-добре, може да бъде обобщено в заглавието на собствения му предговор към неговите четири книги, посветени на професията на продавача – „ПРОДАВАНЕТО Е НАЙ-ВАЖНАТА РАБОТА В СВЕТА НА БИЗНЕСА“.

Джон Фентън не просто вярва в това – той притежава личната харизма и ентусиазъм да убеждава и аудиторията си в това. Той говори на продавачите и мениджърите за ПОБЕДА, за постигането на невероятни резултати, за това да не отстъпват първото място на конкурентите си, да развиват собствената си и жизнено важна положителна настройка, да бъдат креативни, да се отличават и да бъдат по-добри от останалите. 

logo....................... Copyright Callin Bridge Consult Ltd. – www.cbc.bg - 2011-2024. All rights reserved - Design by Sigilla.com